Kúpiť lyžiarské prilby – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Lyžiarské prilby  >  Lyžiarské helmy 2016 – tipy a trendy

Lyžiarské helmy 2016 – tipy a trendy

Najpredávanejšie lyžiarské prilby zimnej sezóny 2015 / 2016 sú od značky Worker, prísne testované podľa EU noriem. Medzi trendy farby patrí carbon, čierny grafit a červená.

Za exkluzívne odľahčené prilby Worker Vento pre lyžiarov a snowboardistov, s polstrovaním a sadou vetracích otvorov aktuálně zaplatíte len 25,10 €. „Táto helma sedí presne podľa obvodu,“ uvádza užívateľ. „Je príjemná, ľahká, dobre sedí na hlave a dobre vyzerá,“ pripája sa ďalší.

Vo vyššej cenovej kategórii (36 €) je tu lyžiarská a snowboardová prilba Worker Snow Hi-Fi pre dospelých aj deti, ktorá má integrované Hi-Fi stereo slúchadlá. Je vyrobená najmodernejšou technológiou In-Mold – ako jednoliaty celok, takže jej štruktúra výborne absorbuje silné bodové nárazy. V reálnych podmienkach to znamená, že ak s prilbou narazíte na ostrý povrch, sila pôsobiaca na helmu sa rovnomerne rozloží na jej celý povrch, a vaša hlava je vďaka tomu účinne chránená.

Čo prináša značka Salomon

Na trhu je tiež maximálne bezpečná detská prilba Salomon Zoom JR s nízko profilovým prevedením a prateľnou vnútornou vložkou. V akcii stojí 35,20 € a má univerzálne použitie pre snowboarding a lyže. Určite oceníte aj jej unikátny Airflow Concept, ktorý prispieva k dokonalej cirkulácii vzduchu. Salomon prináša aj špičkové freestyle helmy v atraktívnych prevedeniach.

A keby vám veľkosť prilby nesedela, pošlite ju do 30 dní späť k bezplatnej výmene.

Zdieľajte článok



Odporúčame lyžiarské prilby


Ďalšie novinky

Kam na lyže v lete?

Extrémne nadšení lyžiari vyrážajú za snehom aj v lete. Aké majú možnosti?

Prečo nosiť lyžiarske prilby?

Hlavný dôvod je jasný. Lyžiarske helmy zmierni pri páde negatívne dopady na vaše zdravie a ochráni pred zdravotnými následkami po nehode vašu hlavu. Často by bez nej boli následky pádu na lyžiach, alebo snowboardu smrteľné.

Lyžiarské helmy 2016 – tipy a trendy

Najpredávanejšie lyžiarské prilby zimnej sezóny 2015 / 2016 sú od značky Worker, prísne testované podľa EU noriem. Medzi trendy farby patrí carbon, čierny grafit a červená.

všetky novinky