Kúpiť lyžiarské prilby – e-shop

Sprievodca výberom
prilieb


Lyžiarské prilby  >  Po Vianociach na lyže? Choďte s novou prilbou!

Po Vianociach na lyže? Choďte s novou prilbou!

Bezpečie, dizajnový doplnok, ochrana proti zime. Čo to je? Lyžiarska prilba, ktorá Vám zachráni zdravie a zvýši komfort pri lyžovaní.

Na veľa zjazdoviek v Alpách je dokonca prilba povinná. V Rakúsku je lyžiarska prilba povinná do 15 rokov okrem Tirolska, pre dospelých je odporúčaná. Ako lyžiarsku prilbu vybrať?

1. Lyžiarska prilba Worker Meribel - pre deti ideálne

Škrupinová lyžiarská a snowboardová prilba s modernými designmi pre deti. Má naozaj komfortné polstrovanie. Technológia In-Mold zaisťuje extrémnu odolnosť a chráni tak hlavu pri prípadnom náraze.

Lyžiarska prilba Worker Meribel

Z recenzií na Heureka.sk:

"Prilba krásne sedí a skvelo vyzerá, oproti ostatným spoľahlivo ochráni aj uši. Spokojnosť! "

2. Lyžiarska prilba WORKER Paradise

Naozajstný raj zažijete pri jazde v prilbe Paradise. Škrupinová lyžiarska a snowboardová prilba má komfortné polstrovanie, 6 vetracích otvorov a je odľahčená.

Lyžiarska prilba WORKER Paradise

Design je štýlový, zaujme aj snowboarďákov. Polstrovanie sa dá vybrať a vyprať. Cez odopínateľný remienok sa dajú dobre uchytiť okuliare k prilbe.

A je to na Vás, či a ktorú lyžiarsku prilbu si vyberiete.

Zdieľajte článok



Odporúčame lyžiarské prilby


Ďalšie novinky

Kam na lyže v lete?

Extrémne nadšení lyžiari vyrážajú za snehom aj v lete. Aké majú možnosti?

Prečo nosiť lyžiarske prilby?

Hlavný dôvod je jasný. Lyžiarske helmy zmierni pri páde negatívne dopady na vaše zdravie a ochráni pred zdravotnými následkami po nehode vašu hlavu. Často by bez nej boli následky pádu na lyžiach, alebo snowboardu smrteľné.

Lyžiarské helmy 2016 – tipy a trendy

Najpredávanejšie lyžiarské prilby zimnej sezóny 2015 / 2016 sú od značky Worker, prísne testované podľa EU noriem. Medzi trendy farby patrí carbon, čierny grafit a červená.

všetky novinky